logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 25 januari

Veckans program

Utställning: Bigert & Bergström – I stormens öga. Här visas installationer och verk från duons 30 år långa karriär där väder och klimat varit ett genomgående tema. Det prisbelönta verket Solar Egg för Riksbyggen ingår i utställningen. Workshop i Tankeverkstaden Brainstorm lör-sön kl 11-12 samt kl 13-14. Den 19-21 samt 26-27 jan framförs nycirkusföreställningen Limits med Cirkus Cirkör. Artipelag Restaurang serverar lunchbuffé på vardagar och brunchbuffé på helger. Bådan Café & Konditori serverar fika och lättare rätter. Gratis direktbuss till Artipelag lör och sön, se hemsida för tider.

Artipelag

 Adress:
Adress: Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
ons-lör kl 11-17, mån-tis stängt.
 Entré:
Entré till utställningen 150 kr. Gratis t o m 18 år. Tankeverkstaden Brainstorm 50 kr.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.